Osrednja stran | Košarica | O našem podjetju  | Splošni pogoji  | Dostava  | Veleprodaja
Osrednja stran / Dostava
Izberite podkategorijo

 

DOSTAVA

Stroški dostave

Blago pošiljamo preko podjetja Pošta Slovenije, s katerim imamo sklenjeno pogodbo. Cena dostave za področje Slovenije do vrednosti nakupa do 40 EUR znaša 2,90 EUR, nad 40 EUR brezplačno.

Dostava

Če izdelke naročite do 13. ure, bodo najverjetneje dostavljeni že naslednji delovni dan. Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi, Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Pravica do vračila naročenih izdelkov

Kupec ima pravico, da nam v 15-ih dneh pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok 15 dni začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga. Kupec mora v petnajstih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži in nespremenjeni količini. Tudi če kupec v petnajstih dneh po prejemu vrne blago, se šteje, da odstopa od naročila. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Vračilo kupnine

Kupcu, ki odstopi od naročila, vrnemo denar. Za nakazilo kupnine nam posredujte številko Vašega osebnega računa.

Vrnitev izdelka

V primeru, da ste prejeli izdelek, ki ne ustreza Vašim željam, nam nerabljenega, nepoškodovanega in v orginalni embalaži lahko vrnete v roku 15 dni. Izdelek, s katerim niste bili zadovoljni, Vam lahko zamenjamo ali vrnemu kupnino. Za vračilo kupnine nam sporočite številko Vašega osebnega računa.

Reklamacija

V primeru, da je prišlo do poškodbe paketa med transportom, ga takoj reklamirajte pri poštarju in nas o reklamaciji obvestite na narocila@dr-gorkic.si ali 01 759 02 50. V primeru, da ste prejeli napačen izdelek ali izdelek z napako, Vam ga bomo zamenjali ali vrnili Vaš denar.


 

Iskanje
Najdi!
Prijava uporabnika
Elektronski naslov
Geslo
Prijavi
Ste nov uporabnik?
Ste izgubili geslo?
© nakup.dr-gorkic.si
Spletna trgovina deluje na sistemu Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com/