Osrednja stran | Košarica | O našem podjetju  | Splošni pogoji  | Dostava  | Veleprodaja
Osrednja stran / O našem podjetju
Izberite podkategorijo

 

O našem podjetju

Podjetje DR. GORKIČ d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992 v Ljubljani. V letu 1997 se je sedež podjetja preselil v Logatec, kjer deluje še danes. Sedež podjetja je od leta 2006 na novi lokaciji na Obrtniški ulici 11 v Logatcu, kjer so prostori za administracijo in veliki skladiščni prostori za zdravila, medicinske pripomočke in diagnostične teste.

Podjetje ima 20 let izkušenj, visoko strokovno izobražene sodelavce in strokovnjake za različna področja delovanja.
Direktor podjetja: Dean Gorkič, dr. med.

Dejavnost podjetja DR. GORKIČ d.o.o. je trženje zdravil, medicinske opreme in diagnostike v zdravstvu, kjer sledimo svetovnim smernicam, nove proizvode pa uvajamo po temeljitem preizkušanju.

Podjetje DR. GORKIČ d.o.o. je vpisano v register dobaviteljev medicinskih pripomočkov in v register dobaviteljev in vitro diagnostičnih medicinskih pripomočkov. V začetku leta 2008 pa je pridobilo tudi ustrezna dovoljena za promet na debelo z zdravili.

Podjetje je ekskluzivni uvoznik in/ali distributer za proizvode preko 30 tujih podjetij, med drugimi Laboratoires Gilbert, Farma-Derma, Orion Diagnostica, 77-Elektronika, VedaLab, Apacor, Vacutest Kima, Exelint, idr.

Na področju humane medicine strokovno sodelujemo in materialno oskrbujemo večino zdravstvenih ustanov na primarnem, sekundarnem in terciarnem nivoju, to so Klinični center, področne bolnišnice, zdravstveni domovi, zasebni laboratoriji, zasebne klinike, zasebni zdravniki splošne medicine, pediatrije, ginekologije in interne medicine, domovi za ostarele ter zdravilišča.
Sodelujemo z veterinarskimi klinikami in zasebnimi veterinarji, ki jih oskrbujemo z diagnostičnimi aparati in testi. Slovenski trg oskrbujemo tudi s testi za ugotavljanje higienskega statusa v živilsko-predelovalni industriji.
Vedno večji del našega prodajnega programa pa je namenjen prodaji v lekarnah in specializiranih trgovinah.

www.dr-gorkic.si

 

Iskanje
Najdi!
Prijava uporabnika
Elektronski naslov
Geslo
Prijavi
Ste nov uporabnik?
Ste izgubili geslo?
© nakup.dr-gorkic.si
Spletna trgovina deluje na sistemu Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com/