Osrednja stran | Košarica | O našem podjetju  | Splošni pogoji  | Dostava  | Veleprodaja
Osrednja stran / Splošni pogoji
Izberite podkategorijo

 

SPLOŠNI POGOJI

Naročanje

Naročanje je mogoče 24 ur na dan, vse dni v letu. Kupec izbira in naroči izdelke, ki se nahajajo v spletni trgovini. Potrošnik lahko po oddaji elektronskega naročila v 24 urah odstopi na podlagi obvestila o odstopu na elektronski naslov narocila@dr-gorkic.si. Naročila prejeta do 13. ure bodo odpremljena še isti dan.

Cene

Cene v spletni trgovini so označene v evrih. Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko dnevno spremenijo. Slike izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Načini plačila

Spletna trgovina nakup.dr-gorkic.si ponuja možnost plačila po povzetju.

Plačilo po povzetju

V primeru, da ste se odločili za plačilo po povzetju, boste kupnino plačali poštarju ob dostavi naročenega izdelka. Ob prejemu pošiljke boste morali poštarju plačati tudi stroške provizije (1,20€ oz. 1% odkupnine) in pošta bo za vas opravila plačilo.

Varovanje podatkov

Lastnik spletne trgovine nakup.dr-gorkic.si se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki uporabljeni v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in ne bodo posredovani tretjim osebam. Za potrebe dostave bomo Vaše podatke zaupali dostavni službi. Kupec lahko kadarkoli zahteva, da podjetje DR. GORKIČ d.o.o. trajno preneha uporabljati njegove osebne podatke. Z uporabo spletne strani se hkrati tudi strinjate z navedenimi pogoji uporabe vaših osebnih podatkov. Več o varovanju osebnih podatkov na http://www.dr-gorkic.si/GDPR.php

Podatki na straneh

Pridružujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Iskanje
Najdi!
Prijava uporabnika
Elektronski naslov
Geslo
Prijavi
Ste nov uporabnik?
Ste izgubili geslo?
© nakup.dr-gorkic.si
Spletna trgovina deluje na sistemu Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com/